O nas

Špela Novak (vokal)

Kot pevka je sodelovala v številnih glasbenih zasedbah in projektih, s čimer je poleg koncertne kilometrine pridobila izkušnje iz različnih glasbenih zvrsti, ki so še kako dobrodošle za pestrost in raznolikost repertoarja v skupini. Poleg Karnevala poje v zasedbah Pohorje Express in Fauš Dur, ob tem poučuje petje in klavir na zasebni glasbeni šoli Muziklub.

dr. Denis Čuček (kitara, vokal)

Doktor kemijskega inženirstva, ki je v zadnjih letih znanost povsem zamenjal za glasbo, poleg Karnevala igra v skupini Proti toči – Proti poledici in kot glasbeni mentor poučuje kitaro na zasebni glasbeni šoli Muziklub.

Jan Juršnik (klaviature, vokal)

Profesor glasbe in multiinstrumentalist. Obiskoval je nižjo glasbeno šolo za harmoniko v Gornji Radgoni, nadaljeval šolanje na Konservatoriju za glasbo in balet v Mariboru (kromatična harmonika), kjer je dosegal srebrna in zlata priznanja. Sedaj končuje magisterij na Pedagoški fakulteti v Mariboru. Poleg poučevanja v zasebni glasbeni šoli Muziklub vodi tudi tamburaška orkestra in pevski zbor.

Dejan Zorman (bas kitara, vokal)

Akademski glasbenik – profesor viole je poleg klasičnih zasedb, kot so Mariborska opera, Mariborska filharmonija, Simfoniki RTV Lj itd., kot basist sodeloval v številnih zabavnih zasedbah doma in v tujini. Trenutno poučuje violino na Glasbeni šoli Gornja Radgona.

Iztok Kočevar (bobni, vokal)

V 80-ih letih, se je pridružil legendarni rock in novovalovski skupini Preporod, kasneje igral z mnogimi bandi, danes pa poleg Karnevala ritmično podpira tudi skupino Proti toči – Proti poledici in legendarne Kronikse. Ob tem poučuje bobne na zasebni glasbeni šoli Muziklub, v Karnevalu pa skrbi za management.