O nas

Špela Novak (vokal)

Kot pevka je sodelovala v številnih glasbenih zasedbah in projektih, s čimer je poleg koncertne kilometrine pridobila izkušnje iz različnih glasbenih zvrsti, ki so še kako dobrodošle za pestrost in raznolikost repertoarja v skupini. Poleg Karnevala poje v zasedbah Pohorje Express in Fauš Dur, ob tem poučuje petje in klavir na zasebni glasbeni šoli Muziklub.

 

dr. Denis Čuček (kitara, vokal)

Doktor kemijskega inženirstva, ki je v zadnjih letih znanost povsem zamenjal za glasbo, poleg Karnevala igra v skupini Proti toči – Proti poledici in kot glasbeni mentor poučuje kitaro na zasebni glasbeni šoli Muziklub.

 

mag. Robert Kamplet (klaviature, vokal)

Akademski glasbenik – komponist, organist in profesor strokovno-teoretičnih glasbenih predmetov na Konservatoriju za glasbo in balet v Mariboru kot klaviaturist aranžmajsko skrbi, da glasba v različnih stilih zveni avtentično, k čemur pogosto doda umetniško noto.

 

Dejan Zorman (bas kitara, vokal)

Akademski glasbenik – profesor viole je poleg klasičnih zasedb, kot so Mariborska opera, Mariborska filharmonija, Simfoniki RTV Lj itd., kot basist sodeloval v številnih zabavnih zasedbah doma in v tujini. Trenutno poučuje violino na Glasbeni šoli Gornja Radgona, v Karnevalu pa poleg groova skrbi za polno zvočnost spremljevalnih vokalov.

 

Iztok Kočevar (bobni, vokal)

V 80-ih letih, se je pridružil legendarni rock in novovalovski skupini Preporod, kasneje igral z mnogimi bandi, danes pa poleg Karnevala ritmično podpira tudi skupino Proti toči – Proti poledici in country zasedbo Pohorje Express. Ob tem poučuje bobne na zasebni glasbeni šoli Muziklub,  Karnevalu pa razen točnega ritma skrbi za management.